WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een stel enthousiaste ouders, waarvan de kinderen graag carnaval willen vieren in een tent. En dan ook nog het liefst in Son en Breugel. Vorig jaar is dit idee uitgewerkt en gerealiseerd en met succes. Daarom willen wij proberen om hiervan een jaarlijks terugkerend evenement te maken. Wij hebben daarom de Stichting Jeugdcarnaval Son en Breugel opgericht en nog een aantal extra mensen om ons heen verzameld om dit alles voor de jeugd te kunnen realiseren. De hele organisatie rondom de jeugdtent wordt geheel door vrijwilligers gedragen en nieuwe vrijwilligers zijn zeker welkom.

WAT DOEN WIJ?

Wij willen zorgen dat de jeugd van 12 t/m 17 jaar ook een plek in ons dorp heeft om carnaval te kunnen vieren. We hebben vorig jaar laten zien dat carnaval vieren door de jeugd, prima zonder alcohol kan. En hoe leuk is het om schouder aan schouder carnaval te vieren met je vrienden en vriendinnen, in je eigen dorp, met hippe muziek (gedraaid door coole dj’s) die bij de doelgroep aansluit. Lekker dichtbij (ook belangrijk voor je ouders). Wij zijn inmiddels volop bezig om er voor te zorgen dat ook komende carnaval er wederom een tent voor de jeugd in Son en Breugel staat.

SOCIAL MEDIA?

Facebook.com/jeugdcarnavalsenb
Instagram.com/jeugdcarnavalsenb

Komende Carnaval wordt gevierd van

Zaterdag 22 Februari t/m dinsdag 25 Februari 2020

De tent is op de volgende tijden toegankelijk voor de jeugd van 12 t/m 17 jaar

Zaterdag van 19:30 tot 00:30
Zondag van 19:30 tot 00:30
Maandag van 19:30 tot 00:30
Dinsdag van 19:30 tot 00:00

Zaterdagmiddag voor Stichting Meedoen en zonhove van 14:00 tot 16:00. (Toegang is gratis)

Maandagmiddag voor kinderen van groep 3 t/m 8 van 14:00 tot 17:00. (Toegang €2,-)


Betaling van dranken en eten is mogelijk met munten. 1 munt kost € 1,25 en zijn te koop tijdens de carnaval bij de entree van de tent.

Lees meer over ons huishoudelijke regelement hier.

Sponsors

JeugdCarnaval Son en Breugel kon niet bestaan zonder natuurlijk al zijn geweldige sponsoren!